Pages

Wednesday, August 3, 2011

Kontest Menang Duit Raya - menang [25/08/2011]

update 25/08/2011
Kontest Duit Raya Telah Ditutup Dan Pemenangnya Ialah :

update penaja : 05/08/2011

Kontest Menang Duit Raya

bermula pada hari ini 25/7/2011 – 25/8/2011
Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

VCO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum.
Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian.

Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia.

Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.
Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst :

Ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.

NFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG [i'm 22 weeks already :P], ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET


Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh MyglobalnetworkUpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ,  ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog , kak ros  ,  BEAUTY KOREAN LENS. , Afiffuddin.com

2 comments:

  1. terima kasih kak ngah join contest ni ye .. moga berjaya .. dan ada pertambhan sponsor kalau rajin update lerr

    ReplyDelete
  2. good luck untuk contest ni
    nice blog too

    ^_____________^

    ReplyDelete