Pages

Sunday, March 6, 2011

JOIN CONTEST AKU KAYA... - menang [10/04/2011]

update - 10/04/2011
PEMENANG G.A




akan berakhir pada 31/03/2011
korang nak joint gak?? klik SINI
tag --> kaklong


bobie.. ko nak tau kenapa aku baca @ TERbaca blog ko eh.....

pada mulanya memang aku terbaca jek blog ko ni. siyes. TER sahaja. tu pun sebab contest ko yang menawarkan fulus tunai sebanyak 3 rat. ajer giler aku taknak.. dah la aku penganggur terhormat. tu pasal aku suke contest yang melibatkan aliran wang tunai. banyak aku boleh buat dengan 3 rat tu taw.. aku boleh buat rolling modal biz coklat muffin nok.... aku plan nak supply kat kedai pakdin lembah tu jek. dah modalnya belum ada.. terbantut dah plan aku.
dalam pada aku terbaca tu kan.. tetiba cam 1 kuasa pulak buat aku terus baca dan baca blog ko. blog kemas takde ropol2,  takde bling2 widget yang bisa memusingkan kepala, takde gangguan bunyik, loading super duper cepat hoccay!!~ ai loooiikkeee...... yang paling bes... puas. puas tgk gambar2 yang jelas lagi penuh skrin wayang pacak aku nih!

5 comments:

  1. tahniah sis menang:)moga bisnes sis berkembang maju..amin:)

    ReplyDelete
  2. tahniah menang contest ak kaya =)

    ReplyDelete
  3. congrats menang contest aku kaya.. hope blh start berbisnes. modal dh ade ni. :)

    ReplyDelete
  4. booking muffin coklat sekilo!
    hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah ye sebab menang contest ni.. ;)

    ReplyDelete